Hvis du, som så mange andre, er luta lei av Adam Sandler og hans flåsete komedier med bedrøvelige manus bør du ikke ordne deg et abonnement hos Netflix med det første, er du allerede bruker går du en tøff tid i møte de kommende åra.

I en pressemelding melder nemlig Netflix at Adam Sandler og hans Happy Madison Productions skal lage hele fire filmer for strømmetjenesten, selvfølgelig med Sandler selv i hovedrollene.

– Når disse flotte menneskene tilbød meg å lage fire filmer for dem sa jeg umiddelbart ja av én enkel grunn. Netflix rimer med wet chicks, sa en vittig Sandler i pressemeldingen.

– La strømmingen begynne!!!!

Anmeldelse: Adam Sandlers «Jack and Jill» – No er det faen meg nok. Ikkje sjå denne filmen.

Er svært populær hos Netflix

Men har vi egentlig lyst til å la strømmingen begynne? Skal vi tro Netflix så vil brukerne deres nettopp det. Adam Sandlers filmer skal, ifølge Netflix, være noen av de mest populære filmene blant abonnentene, og er konsekvent høyt rangert blant de mest sette filmene i Netflix i USA og resten av verden.

– Folk elsker Adams filmer på Netflix og ser dem ofte igjen og igjen. Han appelllerer til seere i alle aldre, alle har en favorittfilm, alle har en favorittreplikk, ikke bare i USA, men i hele verden, sa innholdssjefen i Netflix Ted Sarandos.

Adam Sandler er en helt vanlig kokk, men én dag viser det seg at han er arving til farens sjørøverskip. (Foto: Colourbox, Stock.XCHNG, Flickr, WikiMedia et.al).
Adam Sandler er en helt vanlig kokk, men én dag viser det seg at han er arving til farens sjørøverskip. (Foto: Colourbox, Stock.XCHNG, Flickr, WikiMedia et.al).
Filmplottene er ikke klare

Sandlers Happy Madison Productions har de siste åra spydd ut den ene dårlige komedien etter den andre.

Hans nyeste film Blandede følelser var overraskende trivelig, men Grown Ups 2 fikk terningkast to da den kom i fjor og Jack and Jill fra 2012 ble slaktet med en ener på terningen.

Anmeldelse: «Blandede følelser» – Forutsigbart og flåsete, men likevel trivelig fra Adam Sandler

Hva de fire komediene skal handle om er enda ikke kjent, arbeidet med dem har antageligvis ikke begynt enda, så hvis Sandler trenger hjelp på idéfronten er han hjertelig velkommen til å ta Filmpolitiets Adam Sandler-filmgenerator i bruk!

Lag din egen Adam Sandler-film her!


Her i Filmpolitiet er vi rimelig sikre på at han har gjort nettopp det tidligere:

Jack and Jill

– His twin sister is coming for the holidays, and it ain’t pretty.
Adam Sandler er en styrtrik reklamefilmregissør, og en dag kommer søsteren hans på besøk. Han hater henne intenst, prøver å få tak i Al Pacino og bedriver ablegøyer, inntil han innser at han egentlig elsker søsteren sin. Da skjerper han seg og kommer ut av det som et mye bedre menneske.

Neida, dette plottet er egentlig ikke hentet fra generatoren altså, men som du ser, så er handlingen i Jack and Jill så simpel at vår generator kunne laga noe like bra – så slå deg løs Adam Sandler! Slå deg løs.

Det er forøvrig ingen tvil om at Netflix kjører på hardt om dagen. Denne uken kom også nyheten om at oppfølgeren til Snikende tiger, skjult drage blir Netflix sin første film.

Hva synes du om filmene til Adam Sandler? Er han fortsatt morsom? Si din mening i kommentarfeltet!
Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.