Hovedinnspillingen av den syvende Star Wars-filmen ble avsluttet allerede i november i fjor, godt over ett år før filmen får sin premiere. Likevel dukker det fortsatt opp ny informasjon om J.J. Abrams hemmelighetsfulle filmprosjekt.

Nå er det klart at kampsportekspertene, og rolleinnehaverne i de indonesiske hypervoldactionfilmene The Raid: Redemption og The Raid 2, blir å finne på rollelista til Star Wars Episode VII: The Force Awakens.

Klikk for å se videoanmeldelse av «The Raid 2» fra 2014.

ANMELDELSE: «The Raid: Redemption» 4 | «The Raid 2» 5

Vil ha mindre dataeffekter

Tidligere har regissøren vært klar på at han ønsker å fokusere på praktiske effekter og ekte skuespillere, foran datagrafikk og grønnskjermbruk.

Mark Hamill, også kjent som Luke Skywalker, fortalte i et intervju at den rullende roboten i traileren ikke er skapt med hjelp av datagrafikk, men en faktisk rullende robot. En liten, men viktig detalj med tanke på hvordan Yoda ble skildret i de tre forrige filmene.

Det er ukjent hvilke roller Iko Uwais, hovedrolleinnehaver i The Raid-filmene, og hans kolleger Yayan Ruhian og Cecep Arif Rahman vil få. Både Disney og skuespillerne har ikke ønsket å svare på henvendelser fra nettstedet Twitchfilm.com, som først rapporterte nyheten.

Uansett om Uwais og kompanjongene blir å finne på den gode eller onde siden, så lover det godt for actionsekvensene å ha med erfarne kampsportutøvere på laget.