I ukas videopodkast skal Arnold Schwarzenegger fremtid avgjøres. Har han noe å gjøre på kinolerretet i det hele tatt, eller bør han legge gønneren på hylla og ta golfkøllene fatt som andre Hollywood-pensjonister?

Sjekk ut våre tidligere videopodkaster her: #1 | #2 | #3

Denne uka var Arnold på storbesøk i Norge, hvor han festet med Petter Stordalen og spredte det glade klimabudskap. Filmpolitiet driter strengt tatt i klima. Vi er langt mer interesserte i Arnold sjøl, og om det er mulig å skvise enda noen timer underholdning ut av 80talls-helten.

Hva tror du? Har Arnold en fremtid som actionhelt? Stem her!

Har Arnold en fremtid som actionhelt?

View Results

Loading ... Loading ...

En liten gave til dere like før helga. Sjekk ut denne deilige collagen av testosteron-runk med blant andre Arnold sjøl.

 

Paranoide amerikanere og spillmorro

Vi vet at du, kjære lytter og leser er like glad i å glane på og spille ting som vi er, derfor inneholder også denne videopodkasten litt om hva Marte, Torfinn, og Birger har brukt uka si på. Er du nysgjerrig? Her er to hint:

Terror-serie i egen klasse

Damian Lewis er verdens mest sympatiske fyr. Han har blant annet smeltet både hjertene til både patrioter og bestemorsklare svigermødre i Band of Brothers. Nå spiller han en amerikansk soldat som vender tilbake til moderlandet etter å blitt holdt fanget i åtte år i Irak, og fyren er naturligvis ikke helt rett vatret. Claire Danes er den pilleknaskende, men dog, geniale CIA-agenten med alvorlige mistanker. Slik blir det spennende serie av.

LES OGSÅ:
– Det USA frykter mest
En terrorthriller som anbefales

Spillmoro med flerspillermagi

Marte har hatt en særdeles usosial uke sammen med spillfiguren med verdens råeste sveis; Rayman. I et deilig småpsykedelisk spillunivers flyr timene fort, spesielt i flerspillerdelen. Les anmeldelsen av Rayman Origins her!

Hva synes du om ukas videopodkast? Legg igjen en beskjed til oss i kommentarfeltet da!