Høydepunktene fra P3aksjonen 2012

Vi har samlet alle høydepunktene fra P3aksjonens 80 timer lange direktesending her!

Det store hvite teltet i Spikersuppa i Oslo er nå demontert, alle mikrofoner og kameraer er pakket ned og programlederne Ronny, Silje, Mathias og Niklas er nå igjen å høre på henholdsvis P3morgen og Verdens Rikeste Land.

Les også: P3aksjonen samlet inn over én million kroner!
Se også: Alle bildene fra P3aksjonen 2012

P3aksjonen er over for i år.

Men som en stor TAKK til alle dere gavmilde og deilige P3-lyttere (som Ronny ville sagt det) så har vi nå samlet alle musikkvideoer og intervjuer fra torsdag 18. oktober frem til søndag 21. oktober her under til dere.

Men ikke nok med det: Vi har dessuten destillert den 80 timer lange radiosendingen og serverer dere herved en over SYV TIMER lang best-of-sending som dere kan laste ned og høre på og mimre til:

Last ned podkasten her

(MP3-fil, 601 mb)


Torsdag 18. oktober

• Blood Command var det første bandet som gjestet P3aksjonen. Se deres live-fremføring og hva de kom ut av skapet med her!

• Casa Murilo kom innom Spikersuppa før konserten deres på Rockefeller samme kveld. De hadde med seg en rekke effekter til auksjonen og en fin coverlåt av Sirkus Eliassens hit “Æ Vil Bare Dans”.

• Sirkus Eliassen var imponert over Casa Murilos cover av låten. De pratet også i studio om årets aksjonstema og russelåten de auksjonerte bort.

Les også: P3aksjonen er igang!
Les også: Betalte 1000 kroner for Avicii


Fredag 19. oktober

• Eye Emma Jedi underholdt flere på morgenkvisten med deres liveversjon av låta Sin. De hadde også med seg Bærum Soul Children som overraskelse.

• Radioresepsjonen kom til Spikersuppa rundt klokken 14 på fredag. Det gjorde en mengde andre folk også, som sto utenfor glassburet og fulgte med på Stavmixer-spalten. Se video av seansen her!

• Harald Eia overrasket mange da også han valgte å auksjonere bort bilen sin til årets P3aksjon. Han kom også ut av det gule skapet.

• Dreamon besøkte teltet med en rykende fersk låt som han ble ferdig med like før han spilte den på P3. – Denne er så fresj at jeg veit ikke hva jeg skal si, sa Dreamon før han gikk inn i P3-teltet. Hør verdenspremieren på låta her!

Les også: – Jeg ble låst inne da jeg kom ut av skapet
Les også: Staten vil kastrere Luca


Lørdag 20. oktober

Hanne Kolstø var innom for å spille en akustisk versjon av låta “Far Ahead” og pratet om planene for hennes neste skive.

• Alexandra Joner fremførte låta “Come Inside Me”. Se videoen her!

• Transpersonen Luca og Patricia fra Amnesty snakket i studio. Les hele saken om Luca som ble født som kvinne, men føler seg som en mann her!

• Charlotte Qvale fremførte liveversjonen av “The Beginning Of The End” og en nydelig cover av Bon Ivers “Towers”. Se video av låtene her!

• Nico D spilte en ny låt live og snakket ut om homohat i reggaekulturen.

• Kaveh spilte tre låter live og pratet om mediestyret rundt bruken av ordet “fags” i låta “Det Er Greit”.

• Midt på natten dro alle fire programlederne i gang Den Store Vassleiken. Se Mathias, Silje, Niklas og Ronny få latterkrampe her!

Les også: Sammenligner homofili med 22. juli
Les også: Derfor bør du støtte årets P3aksjon!


Søndag 21. oktober

• Arne Scheie var i studio og pratet om fotballdraktene som auksjoneres bort. Les saken her!

• Janove og Helge fra Kaizers tok med seg en urfremføring og kom ut av skapet. Se deres første livefremføring av låta “Forloveren” her!

• Utviklingsminister Heikki Holmås kom ut av skapet som Rihanna-fan og slo seg løs med dans i studio. Se videoen her!

• Karpe Diem kom med Toyota’n til Magdi og parkerte den utenfor teltet. Så snakket Ronny med Magdi og Chirag om hvordan det føltes å auksjonere bort bilen.

Les også: Se hvem som stakk av med de populære auksjonsobjektene

12 Responses to “Høydepunktene fra P3aksjonen 2012”

 1. Anonym

  SHIT. Charlotte Qvale. Skjer med den rå opptredenen? Så jævlig bra!

 2. idakch

  Første gangen jeg prøvde å laste ned, fikk jeg bare med 1 time og 20 minutter av sendingen. Andre gangen fikk jeg 1 time og 52 minutter av sendingen. Satser på at jeg får hele på tredje forsøk! 

  • Nareas Sae-Khow

   Ah, kjipt å høre. Men det har funket de gangene jeg sjekket, må vel kanskje bare være relativt kjapt/stabilt nett – siden filen er så stor? / Nareas, P3aksjonen

 3. Anonym

  Bra podcast, men det burde være med noen flere høydepunkt fra nattsendingene. Jeg synes faktisk de beste høydepunktene ble til på natta når alle var overtrøtte (noen av høydepunktene må jo være når Ronny ble bedt ut på mais-middag, og når de fikk med dama fra Sonen på TV 2). Er det mulig å få til en podcast som dekker timene på natten også?

  • Nareas Sae-Khow

   Heisann! Du har rett i at det var en god del høydepunkter fra nettene som kanskje burde vært med. Men det ville tatt aaalt for lang tid til å gå igjennom alt for å få med absolutt alle gullkornene, desverre.

   På grunn av uenighetene med IFPI så må vi nemlig manuelt klippe vekk alle ønskelåtene under sendingen. Og når vi da snakker om en 80 timer lang sending, ja, da vil det ta litt tid som du skjønner. 🙂 Hvis vi hadde hatt lov, så hadde vi mer enn gjerne schmokket ut absolutt hele sendingen til dere fantastiske lyttere!

   Så, det vil nok ikke bli noen ny podkastversjon, men du får trøste deg med at du forhåpentligvis fikk med deg noen av radiohistoriske gullkornene live under selve P3aksjonen. Og så kommer det jo en ny P3aksjon neste år …

   Mvh, Nareas Sae-Khow / Produsent under P3aksjonen, og fyren som klippet sammen den 7 timer lange podkasten.

 4. Sofie Ramirez Kristiansen

  hvorfor er det ikke video fra når Karpe Diem var i studio søndag kveld? 

  • Nareas Sae-Khow

   Heisann Sofie. Vi hadde ingen VJ som filmet da desverre, og jeg tror rett og slett at det ikke ble tid til/prioritert å klippe sammen et videointervju fra vår videostream da på søndagskvelden. Sorry, men du kan høre hele intervjuet med Karpe Diem i podkasten (nesten helt på slutten). / Nareas, P3aksjonen