Husker du 1993?

Webjørn fra P3sommer har satt seg i tidsmaskinen.

Mord, Baywatch, og penis-avkutting: 1993 var et herlig variert år, og Webjørn Svendsen Espeland fra P3sommer har full oversikt over alt du du hadde glemt og egentlig ikke ville huske.

Hør klippet her!: Sommeren…1993(2)

Les også: Sommeren 2003
Les også: Sommeren 2002
Les også: Sommeren 2001
Les også: Sommeren 2000
Les også: Sommeren 1999
Les også: Sommeren 1998
Les også: Sommeren 1997
Les også: Sommeren 1996
Les også: Sommeren 1995
Les også: Sommeren 1994

De største hitsene fra 1993 var låter som har holdt seg godt. Ugly Kid Joe med «Cats in the Cradle» var en hard gjenganger med en noe absurd musikkvideo. Informer husker dere kanskje også? Hva med Culture Beats «Mr Vain»? Vi har selvfølgelig også plukket frem Haddaway med «What is Love».

Webjørn trekker blant annet frem denne hendelsen fra Virginia i USA, hvor John Wayne Bobbit fikk penisen sin skjært av! Kona Lorena var syndebukken, og gikk løs på lille-John med en kjøkkenkniv fordi han visstnok hadde voldtatt henne. John fikk penisen sydd på igjen, og ifølge nettsiden flavorwire.com skal han ha prøvd å gjøre det beste ut av det: Han skal ha spillt i en rekke pornofilmer med navn som blant annet John Wayne Bobbitt Uncut, og Frankenpenis. Herlig.

Les også: P3sommer sette stemningen!

Avskjært penis. Au. (Foto:garlinggauge.com)
Avskjært penis. Au. (Foto:garlinggauge.com)

Webjørn mimrer også over Offroad-sykler, snakeboards og vanngevær, og når været svikta kunne man kose seg med serier som Silke og Baywatch.

Baywatch. (Foto: Knighrider.pl)
Baywatch. (Foto: Knightrider.pl)

Se introen til Baywatch her. Vær så snill.

Er du av den nostalgiske sorten? Følg med på sendingene til P3-sommer, for Webjørn tar tidsmaskinen hver dag, og mimrer tilbake til tidligere somre!